Witlof /witloof-worstenpotje

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De worstjes bakken met een weinig margarine in de hapjespan, niet uitbakken. Uit de pan nemen en warm houden tussen 2 borden. De aardappelen en de uiensnippers een 5-tal min. al roerend licht laten kleuren. Dan de witloofreepjes erover leggen. Kruiden met peper, zout, muskaatnoot en tijm. Kleine brokjes kaas over het witloof verdelen. Overgieten met de lichte room. Eventueel een weinig melk bijvoegen. Ongeveer 15 min. laten sudderen. Af en toe lichtjes omzetten (om de kaas te laten smelten, en vocht kontroleren). Door het lichtjes inkoken krijg je een dikkere saus. Melk bijvoegen naar smaak. De worstjes in kleine stukjes snijden en over het mengsel verdelen. Nog even laten doorkoken.

Witlof /witloof-worstenpotje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept