Frijoles Borrachos (dronken Bonen, Mexico)

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de bonen, doe ze in een grote pan en laat ze een nacht weken. Voeg dan het varkensvlees en de knoflook toe, doe een deksel op de pan en laat 3 uur sudderen. Voeg de suiker en het zout toe en haal de mergpijp en het hammetje eruit. Snijd het varkensvlees in blokjes en doe het terug in de pan. Verhit de olie en bak er het spek en de chorizo knapperig in. Voeg dan de resterende ingredienten toe, behalve het bier. Laat 5 minuten sudderen en giet dit mengsel dan bij de bonen, samen met het bier. Laat zonder deksel sudderen tot de bonen het vocht hebben geabsorbeerd. Het geheel mag niet te droog zijn.

Frijoles Borrachos (dronken Bonen, Mexico) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige tortilla's met kalkoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonen-groentesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's
10 min
Bekijk recept

Tostades de pollo (Mexico)
30 min-
Bekijk recept
Salsa De Frijoles Rojos
20-30 min -
Bekijk recept
Frijoles Refritos
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Frijoles Refritos
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept