Varkensreepjes In Lemonsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een wok en roerbak de uien 3 minuten met de knoflook en de gemberwortel.

3. Voeg het vlees toe en bak het al omscheppend bruin. Bak de peultjes 3 minuten mee en voeg de champignons toe. Bak alles nog 1 minuut op een hoog vuur. Voeg 2? dl water, het bouillontablet, het limoensap en de vissaus toe en breng alles aan de kook. Laat de peultjes op een laag vuur beetgaar koken. Roer de bosui en de limoenrasp erdoor. Bind het vocht met de met water losgeroerde ma?zena.

Varkensreepjes In Lemonsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse lemon curry met schelvisfilet
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentemie met varkensreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese miesoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept