Olijven-feta-tomaat Brood Met Tijm

8
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe water, olijfolie, zout, meel, tijm en gist in het broodblik. (in de volgorde voorgeschreven door de fabrikant!). Start een normaal deegprogramma (extra lang als dat kan). Voeg bij het piep/fruit signaal de rest van de ingredienten toe. Laat het deeg in de machine rijzen. Haal het deeg uit de machine als het deeg programma inclusief het rijzen afgelopen is. Vorm een rond brood op een bakplaat (eerst bakplaat met meel bestuiven of bakpapier gebruiken). Laat het brood onder een doek 1 uur tot 5 kwartier opnieuw rijzen. Bestrijk het met losgeklopt ei en bak het af in een oven op 180 graden C gedurende 25 minuten.

Olijven-feta-tomaat Brood Met Tijm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept