Varkenshaas Met Gem Groenten En Kruidenboter Uit De Braadzak

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Plaats de braadzak in de oven en bak het vlees ca. 10 minuten op 200?C. Knip de braadzak aan de bovenzijde open en laat het vlees nog ca. 5 minuten in de oven bruinen. Neem de Varkenshaas uit de braadzak en laat het vlees ca. 5 minuten rusten. Breng het vlees op smaak met zout en peper en snij het vlees in plakken. Verdeel de boeren soepgroenten en de jus over 4 borden en leg de plakken Varkenshaas op de groenten.

Varkenshaas Met Gem Groenten En Kruidenboter Uit De Braadzak is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met couscous
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen Hawaï met sugarsnaps
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept