Geroosterde Rosbief

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 225 graden Pel en snipper de ui Schil de wortel met een dunschiller en snijd hem in plakjes Meng de olie met de knoflooken peper en zout naar smaak Bestrijk het vlees met de olie en leg het in een braadslede Verdeel de groenten en de rozemarijn er omheen en sprenkel de rest van de olie erover Bestrooi met peper en zout naar smaak en zet de schaal ca. 30 minuten in de voorverwarmde oven Controleer eventueel het vlees met een vleesthermometer, het moet van binnen 60 graden zijn Verpak het vlees in aluminiumfolie Schep de groenten in een voorverwarmde schaal Snijd het vlees in plakken en leg het op de groenten Bestrooi met de peterselie

Geroosterde Rosbief is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept