Scheid de eieren in dooiers en witten. Klop de eierdooiers met de suiker tot een luchtig mengsel. Zeef het bakmeel, de maïzema en de cacao op de dooiers en schep goed door. Klop het eiwit stijf en spatel door het beslag. Schep het beslag in de voorbereide vorm. Strijk de bovenkant glad en bak de taartbodem in 30 tot 40 minuten in de voorverwarmde oven gaar. De taart is gaar, als een houten prikker die er in het midden in wordt gestoken, er droog uit komt. Laat uit de oven 10 minuten rusten, verwijder de rand van de vorm, stort de taart op een rooster, trek er het bakpapier af en laat afkoelen. Afwerken: Snijd de taart horizontaal doormidden. Klop de slagroom met de suiker stijf. Bestrijk de onderste taarthelft met een laagje slagroom en zet er de bovenste helft op. Bestrijk de bovenkant met het witte en bruine chocoladesmeersel zodat er een gemarmerd effect ontstaat. Bestrijk de zijkant van de taart met de resterende slagroom en bestrooi met de chocoladevlokken. Garneer de taart met paaseitjes en/of paashaasjes.