Pilaf Met Lamsvlees

2
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het lamsvlees in blokjes en bak die snel in de boter aan alle kanten bruin. Fruit de gsnipperde ui mee en voeg peper en zout en ook de kerrie toe. Laat 10 minuten zachtjes bakken, voeg dan de rijst en de bouillon toe. Breng al roerende aan de kook, leg een deksel op de pan en zet de pan op het laagste pitje. Laat de rijst in 25 minuten gaar worden. Pel ondertussen de banaan en snijd die in plakjes. Bak ze in de boter snel bruin, voeg de uitgelekte perzikhelften toe en de plakken ananas en laat dit warm worden. Doe de pilaf over op een schaal en leg er de vruchten op.

Pilaf Met Lamsvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip pilaf met spitskool en sperziebonen
30 min-
Bekijk recept
Pilav met kikkererwten en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtenpilav
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilaf met zalm en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept