De boter en de suiker tot creme kloppen en hierdoor geleidelijk de eieren bij kloppen,de bloem en het bakmeel zeven en met de amandelen door het botermengsel roeren,de bakvorm in vetten met wat boteren het deeg er in doen,het deeg in de voor verwarmde oven zetten onderaan,de taart bakken op 175?c zo een 50 min,de taart wat laten afkoelen en dan ontvormen en op een rooster laten afkoelen,de slagroom met de vanillesuiker stijfkloppen,de cake in midden doorsnijden,de aarbeienjam over de onderste laag doen,wat slagroom erover doen en met een deel van de stukjes aardbeien bedekken,de tweede laag erop leggen,de taart rondom met de slagroom bestrijkenen boven op kleine torentjes spuiten met slagroom en op ieder torentje versieren met de apart gehouden aardbeien,stukkjes aarbei op de zijkant drukken en de gehakte pistachenoten erover strooien.
Aardbeien-slagroomtaart is een recept van Smulweb.nl