Breek 300g pure chocolade(Swiss Noir) in stukjes en laat ze in een vuurvaste kom, boven een pan met kokend water, smelten. Laat de chocolade afkoelen totdat deze lauwwarm is. Haal 350ml stracciatella-ijs uit de vriezer en laat deze iets zachter worden. Vet 4 open stervormpjes in en zet ze op een stuk bakpapier. Schenk in ieder vormpje een laagje chocolade, laat deze stollen. Haal de chocoladesterren uit de vormpjes. Vet de vormpjes opnieuw in. Doe 100g knappertjes (Verkade) in een keukenmachine en maal ze fijn. Smelt 50g boter in een pan op een laag vuur en schenk de gesmolten boter bij de koekkruimels. Laat de keukenmachine nog even draaien. Leg de 4 stervormpjes op een met bakpapier bekleedde, platte schaal. Vul de vormpjes een 1/2 cm onder de rand met ijs en strijk de bovenkanten glad. Verdeel het koekjesdeeg erover en druk het aan met de bolle kant van een lepel. Dek de vormpjes af met plasticfolie en laat ze ca. 4 uur in de vriezer staan. Haal de stervormpjes met ijs uit de vriezer en snij na ca. 5 minuten de randen los. Serveer de ijzige sterren met de chocoladesterren erop.