KIPPENPASTEI

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braai ui in bietjie olie tot sag. Sny hoender in stukke en braai saam met uie. Voeg speserye , sout en peper by Kook hoender tot sag en verwyder al die bene en maak fyn. Kook rys solank eenkant tot gaar. Braai spek en sampione tot gaar . Druk ′chips′ fyn. Gooi nou alles by die hoender asook die ′chips′ en mayonnaise. Roer goed deur, gooi in gesmeerde bakskottel. Stel oond op 180 grade. Rasper genoeg kaas bo-oor pastei. Plaas in oond totdat die kaas gesmelt is.

KIPPENPASTEI is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kippenpastei
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenpastei
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse kippenpastei ( Bisteeya)
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische kippenpastei
  80 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kippenpastei
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenpastei
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse kippenpastei ( Bisteeya)
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische kippenpastei
  80 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept