Gembersaus (Hot Pot)

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sjalot pellen en snipperen. In een pan olie verhitten en sjalot fruiten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Tomatenpuree, bouillon, azijn, gemberpoeder, suiker, sambal en de siroop erdoor roeren en 5 min. laten pruttelen. Bolletjes zeer fijn snijden en door de saus roeren dan nog 10 min. laten sudderen. In een kopje maïzena en een scheutje water tot een papje roeren al roerende aan de saus toevoegen. Eventueel pureren met de staafmixer of door een zeef draaien.

Gembersaus (Hot Pot) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vis in gembersaus
15 min, voorbereiden 15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpannetje van tarwe met groenten en gembersaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde sliptong met gember-bietensaus
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika in gembersaus op geitenkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept