Kikkererwtenbrood

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 230?C (heteluchtoven 210?C). Verdeel het deeg in ca. 8 stukken en rol ze uit tot ovale platte broden (ca. 0,5 cm dik). Bestrooi de broden met het komijnzaad en bak ze in ca. 5 minuten knapperig en gaar. Laat ze enigszins afkoelen op een rooster.

Kikkererwtenbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwtenbrood
30-60 min -
Bekijk recept
Kikkererwtenbrood Met Koriander-peper Tzatziki
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaans Kikkererwtenbrood
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Korstlose Melktaart.
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kikkererwtenbrood
30-60 min -
Bekijk recept
Kikkererwtenbrood Met Koriander-peper Tzatziki
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaans Kikkererwtenbrood
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Korstlose Melktaart.
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept