Marokkaans Kikkererwtenbrood

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 225 graden. Kneed het deeg nog een keer door om de lucht eruit te persen en verdeel het in 4 stukken. Rol de stukken uit tot een ovale vorm van ongeveer een halve centimeter dik. Leg 2 of 4 lappen deeg tegelijk, afhankelijk van de maat van je oven, op een rooster met bakpapier. Ze zijn in ongeveer 5 minuten klaar en zwellen prachtig op. Laat ze voor het eten een paar minuten afkoelen.

Marokkaans Kikkererwtenbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwtenbrood
30-60 min -
Bekijk recept
Kikkererwtenbrood
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kikkererwtenbrood Met Koriander-peper Tzatziki
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Korstlose Melktaart.
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Salade van kikkererwten op z’n Marokkaans
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept