Tournedos Met Olijven, Tomaat, En Kappertjes

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de rozemarijnblaadjes en olijven fijn, hak de tomaten grof, snipper het sjalotje en de knoflook. Bak de tournedos in olijfolie om en om goudbruin. Neem het vlees uit de pan en leg het in een ovenschaal. Fruit in de overgebleven olijfolie het sjalotje, knoflook, tomaten en rozemarijnblaadjes zachtjes aan. Neem uit de pan, breng op smaak met zout en peper en bedek het vlees ermee. Plaats het vlees gedurende 5-8 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Maak op een warm bord van alle ingredienten een compositie, garneer met de kappertjes, rucola en kaas en besprenkel met olijfolie en aceto balsamico

Tournedos Met Olijven, Tomaat, En Kappertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Tournedos met stilton
Hoofdgerecht
Bekijk recept