Trek eerst het velletje van de boterhamworst. Als je heel veel trek hebt,mag je wel vast een stukje worst snoepen. Lekker he? De rest van de worst snijd je in dunne reepjes. Van de kaas haal je de kost af en je snijd de plakken kaas ook in dunne reepjes. In de schaal roer je de mayonaise en de azijn door elkaar. De augurk rasp je erbij. Dan doe je de reepjes worst en kaas erbij. Nu moet je alleen nog de halve ui pellen en op de snijplank fijnsnijden. De blokjes ui en de fijngesneden bieslook strooi je over de reepjes worst en kaas. Nu alles omroeren met een lepel en even proeven. En smaakt het? Was de blaadjes sla even onder koud water en laat ze uitlekken. Snijd de beide broodjes tweemaal door. Op het onderste stuk van elk broodje leg je een blaadje sla en daarop schep je wat worstsalade. Leg hierop het middelste stuk van het broodje en doe daar de rest van de salade weer op. Leg er tenslotte de andere helft van het broodje op. Nu alles stevig aandrukken!