Lavendelazijn

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe eerst de lavendel in een fles. Breng de azijn aan de kook en voeg hem toe aan de fles met lavendel. Sluit de fles goed en laat het minstens 2 weken op een koele donkere plaats staan om te rijpen. Verwijder na 2 weken de lavendel. Zeef de azijn in een andere schone fles.

Lavendelazijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Provencaalse Tonijn Met Groene Salade
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Tonijn Met Groene Salade
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Provencaalse Tonijn Met Groene Salade
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Tonijn Met Groene Salade
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept