Duivelse Chocoladerol

8
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eierdooiers en suiker tot een lichtgekleurde massa en roer de gesmolten chocolade erdoor. Klop de eiwitten srijf in een schone, vetvrije kom en spatel ze gelijkmatig door het chocolade mengsel. Schep het beslag in een bakblik en bak het 15-20 min tot het is gerezen en stevig aanvoelt. Bestuif een stuk bakpapier met cacaopoeder. Stort het gebak erop en laat het onder een schone theedoek afkoelen. Smelt voor de vulling de chocolade met de cognac. Klop de eierdooiers los en klop ze van het vuur door het chocolademengsel. Klop in een andere schaal de eiwitten stijf en spatel ze gelijkmatig door de chocoladevulling. Trek het bakpapier van de koek en spreidt de mascarpone over het gebak uit. Smeer daar het chocolade mengsel overuit en rol de koek voorzichtig vanaf de lange kant op.

Duivelse Chocoladerol is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladerol met aardbeien
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-espressorol
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol met advocaatroom.
0 min
Bekijk recept

Duivelse kip met pikante komkommersalade
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duivelse kip met sperziebonen
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duivelse kipfingers
0 min
Bekijk recept
Scampi'S Op Duivelse Wijze
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept