Zoek
Kersensaus
6
0-10 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Pot kersen op sap zonder pit,suiker,vannillesuiker,aard.meel,speculaaskruiden Hulpmiddelen Schaal,pan,pollepel,kopje,lepeltje,zeef Hulpmiddelen - Schaal,pan,pollepel,kopje,lepeltje,zeef Voorbereiding Kersen uit laten lekken in schaal en sap aan de kook brengen,zoeten met suiker en van.suiker
in een kopje aard.meel mengen met een beetje water en toevoegen aan het sap
1 theelepel spec. kruiden er door roeren de kersen er weer door en al roerend aflaten koelen,daarna in de koelkast tot voor gebruik Bereidingswijze Zie boven Serveertips Bij ijs of pudding
maak je zelf monchoutaart,dan is dit ook lekker Foto's /
Bereiding
Zie boven
Kersensaus is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelrijst met kersensaus
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakje met chocolademousse
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Drumsticks met zwarte kersen en puree
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelrijst met kersensaus
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakje met chocolademousse
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Drumsticks met zwarte kersen en puree
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept