Toren Van Pisa

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

CARAMELSAUS In een koekepan met dikke bodem basterdsuiker zonder te roeren op laag vuur laten smelten, tot de suiker een mooie bruine kleur heeft. (niet te donker laten worden). Slagroom verwarmen. Pan van het vuur nemen en de verwarmde slagroom door de suiker roeren. Als de karamel hard wordt, deze op laag vuur al roerend opnieuw oplossen.

Toren Van Pisa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toren Van Pisa
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
*Panna Cotta Plus!*
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaart Met Mokkamousse
30-60 min -
Bekijk recept
Chocolademoussetaart
20-30 min -
Bekijk recept

Ballentoren
20 min Gebak
Bekijk recept
Vitello Tonnato al modo di Giovanni e Marco
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Soesjestaart met chocolade
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Soezentoren
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept