Ouderwetse Hachee

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Margarine in de pan smelten en tegen de tijd dat de belletjes wegtrekken een flinke scheut olie erbij doen en goed heet laten worden. Ondertussen het vlees bestrooien met zout en peper. Vlees in de pan doen en ca. 5 min.goed doorbakken. Uien erbij doen met de rietsuiker en nog eens ca.3 min.doorbakken. Bloem erover strooien en goed doorroeren. De bouillon en het flesje bier even doorwarmen en voorzichtig bij het vlees gieten. De peperkoek erbij doen De kruidnagel in het laurierblaadje steken en erbij doen. Weer even goed doorwarmen en op een sudderplaatje zolang mogelijk laten garen.

Ouderwetse Hachee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salomon Engelsmans stap-voor-stap paella
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ouderwetse kropsla
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ouderwetse Erwtensoep...
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Ouderwetse ossestaart
0 min
Bekijk recept