Vijgen Op Rum

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Als de siroop begint te koken, voeg je de vijgen toe en laat ze 8 - 10 minuten koken. Haal de vijgen er met een schuimspaan uit en laat de siroop nog 30 minuten koken. Haal het vanillestokje eruit. Laat ze dan afkoelen. Leg de vijgen in een glazen bokaal met hermetische sluiting. Bedek met de siroop en voeg een glaasje rhum toe.

Vijgen Op Rum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Apfelstrüdel
Nagerecht
Bekijk recept
Kraken & Fentimans Curiosity Cola
10 min Snack
Bekijk recept
Ananas toetje van de BBQ
20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept