Indian-wrapper With Mushrooms:

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng het meel met de rijste- of sojamelk tot er een redelijk dun beslag ontstaat en bak hiervan pannekoeken. Roerbak eerst de tofu en leg deze dan zo lang in een schaaltje. Roerbak dan de witte kool in wat olie en voeg wat sojasaus en indische kruiden toe waaronder kurkuma (geelwortel).Voeg als de kool een beetje gaar is weer de tofu toe. Verwarm voor de saus een eetlepel olijfolie en roer daar 4 theelepels bloem doorheen. Voeg een beetje (rijste)melk, kurkuma en wat kerriepoeder toe. Goed blijven roeren tot er een dikke kerriesaus ontstaat. Vul de pannekoeken en vouw ze dubbel. Doe er een beetje kerriesaus over en garneer het geheel met gebakken kastanje-champignons en peterselie.

Indian-wrapper With Mushrooms: is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Christer’s ‘Truffle Mushrooms’ pasta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Penne met kalkoen en Boursin à la Italia
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Christer’s Toasts met ‘Mexican BBQ Mushrooms’
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Shiitake Sauce With Fresh Mushrooms
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Eieren met mildpittige currysaus en rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indian Potato Chahkee
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
West Indian Pepper Sauce
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Na Indian River
0 min
Bekijk recept