Om een taart mooi glad te maken gebruikt de bakker eerst een laag Marsepein. Rol de marsepein uit tot een grote schijf van maximaal een halve centimeter dikte en leg die plak m.b.v. een deegrol of een fles voorzichtig op de cake. Het is lekker om eerst een laagje jam of lemoncurd over de taart te smeren. De marsepein blijft dan mooi plakken en het is ook lekker fris. Als de marsepein te droog is om te rollen kun je hem zachter maken met een klein beetje water of eiwit. Vouw de marsepein voorzichtig om en druk goed aan. Snijd de overtollige marsepein weg. Daarna bekleed je de taart op dezelfde manier met rolfondant. Dat is kant en klaar te koop bij een "molen" of een goede banketbakker. Je moet het soepel maken en net als de marsepein uitrollen. Als je de combinatie van marsepein met fondant een beetje te zoet vindt dan de marsepein weglaten. Fondant kun je door en door kleuren door er kleurstof doorheen te mengen. Maar je kunt de taart achteraf ook beschilderen.