Rusland: Hoofdkaas Of Zult

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe ze in een pan en giet er koud water op. Reken ca. 1 liter water per kilo vlees. Laat 6-8 uren op heel laag vuur zachtjes koken tot de helft van het water is verdampt. Het water mag niet aan de kook komen.Voeg 1-1.1/2 uur voor het einde van de kooktijd de ui(en), wortel, hele peterseliewortel, laurierblaadjes en weinig zout toe.Neem het vlees uit de bouillon, haal het van de botten en snijd het in stukjes. Doe het vlees in een kom en meng er de knoflook en een deel van de fijngewreven zwarte en witte peperbolletjes door. Bewaar de resterende peper om de hoofdkaas desgewenst verder op smaak te brengen.Laat de bouillon met de botten nog 1-1.1/2 uur zachtjes koken. Er moet niet meer dan ca. 1 liter bouillon overblijven.Giet de bouillon over de stukjes vlees en laat de hoofdkaas in 3-4 uren op een koude plaats of in de koelkast opstijven.

Rusland: Hoofdkaas Of Zult is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Macaroni & cheese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse groenteschotel
Bekijk recept
Mousse van kippenlever
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Rusland: Gepekelde Augurken !!!
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Paastaart Uit Rusland
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos Uit Rusland
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rusland: Longragout
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept