Indiaase Snelgebakken Scampi Met Scherpe Kruiden

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de gember, knoflook, chilipoeder, kurkuma, mosterdzaadjes en kardemomzaadjes in een kom. Doe er de garnalen bij en schud ze om, totdat ze geheel met het mengsel zijn overdekt. Verwarm een wok tot deze heet is. Doe de ghee of de boter erin en zwenk deze rond tot hij gaat schuimen. Doe de gemarineerde scampi erbij en roerbak 1 tot 2 minuten tot ze net roze beginnen te worden. Roer de kokosmelk erdoor en sudder 3 tot 4 minuten tot de steurgarnalen net gaar zijn. Breng ze met zout en peper op smaak.

Indiaase Snelgebakken Scampi Met Scherpe Kruiden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Indiaase Gehaktballetjes Met Romige Aardappeltjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiaase Sinasappel Salade
0-10 min -
Bekijk recept
Indiaase Visballetjes Met Curry Van Kool
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept