Gedroogde Tomaten Basilicum Foccacia

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de gist in een schaal met daarover het water (37 graden C.) en roer totdat de gist opgelost is. Doe het bakpoeder bij de meel met de olie en zout en doe dit alles bij de gist. Roer dit goed door elkaar. Doe er ook nog de basilicum en gedroogde tomaten doorheen. Laat onder een theedoek een halfuur gisten. Leg het deeg na een halfuur op een met bakpapier bedekte ovenplaat. (20x30 cm). Doe er weer een theedoek over en laat nog eens een half uur gisten. Daarna in het midden van een voorverwarmde oven (225gr.C) 15 min. laten staan. Meng de garnering (behalve het zout) en doe dat met een kwastje over het brood. Daarna zout erover.

Gedroogde Tomaten Basilicum Foccacia is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Foccacia genovese
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane burger met tzatziki
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gorgonzolafondue met mascarpone
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Foccacia.
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept