Biologische Ribkarbonades

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook de snijbonen in water met zout beetgaar. Verhit het bakvet in een braadpan en bak de met peper en zout bestrooide karbonades aan beide kanten bruin. Neem het vlees uit de pan en schenk de pastasaus bij het bakvet. Breng het aan de kook en leg het vlees in de saus. Laat het vlees nog 10 min. zachtjes stoven. Serveer de snijbonen met de rijst, het vlees en de saus.

Biologische Ribkarbonades is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribkarbonade met tagliatelle en tuinbonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cherrytomatensalsa met granaatappelpitjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groenekoolomelet met tomaatjes en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Glutenvrije appelkruimeltaart
25 min Gebak
Bekijk recept