DESSERT:Speculaasijs Met Noten En Warme Kersen

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schep de speculaaskruimels of de bastognekruimels,de koekkruiden en cognac door het ijs* Zet dit mengsel in de diepvries om op te stijven* Rooster de hazelnoten of de amandelen in de hete olie in de koekepan bruin* Verwarm het kersensap en bind dit licht met de allesbinder of aardappelmeel dat is aangelengd met de kersensap* Schep de kersen erdoor*

DESSERT:Speculaasijs Met Noten En Warme Kersen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept