Verdeel de veldsla over de 2 diepe borden Laat de grillpan heet worden en doe er wat vloeibare boter (met olijfolie) in Grill de asperges en de champignons gedurende 5 minuten, maal er wat peper boven Voeg de laatste minuut de pistachenootjes toe zodat deze goed door de champignons en asperges gemengd worden Schep dit mengsel op 1 van de platte borden en laat dit een beetje afkoelen Maal peper boven de biefstukken Doe opnieuw wat vloeibare boter in de grillpan en grill de biefstukken medium Doe de biefstukken op het 2e platte bord en laat dit een beetje afkoelen Maak dan het rode wijnsausje: Laat een beetje olie (of boter) heet worden in de wok Bak de ui en knoflook in het vet Blus dit met de rode wijn Zodra de wijn uitgeborreld is voeg je het kookroom toe en meng je dit goed Even laten koken en indikken en dan kort afkoelen Snijd de biefstukken in heel dunne plakjes Verdeel nu de champignons, asperges en nootjes over de 2 borden met veldsla Verdeel daarboven weer de plakjes biefstuk en schenk het lauwwarme sausje erover DIRECT SERVEREN!!!
Salade Van Veldsla, Asperges En Biefstuk is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing