Volkorenspaghetti

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel kort het eekhoorntjesbrood en laat 15 min weken in warm water. Wrijf de andere paddestoelen schoon en snijd ze in stukjes. Hak de lenteuitjes fijn,stamp de jeneverbessen fijn en maal de peperkorrels. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de uitjes. Voeg het uitgelekte en gesneden eekhoorntjesbrood toe,evenals de andere paddestoelen. Voeg tenslotte alle kruiden toe en overgiet het geheel met de wijn en het weekwater van het eekhoorntjesbrood.Roerbak dit alles ongeveer tien min .Kook intussen de spaghetti beetgaar en laat goed uitlekken. Breng de ragout op smaak en voeg er een scheutje sojaroom aan toe. Overgiet de spaghetti met de ragout. Versier met de rest van de kruiden

Volkorenspaghetti is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volkorenspaghetti met amandelpesto en broccoli
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenpasta met vegan worstjes
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenspaghetti met biologische butternutburger
10tot30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenspaghetti met ricotta en geroosterde groenten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkorenspaghetti met amandelpesto en broccoli
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenpasta met vegan worstjes
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenspaghetti met biologische butternutburger
10tot30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenspaghetti met ricotta en geroosterde groenten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept