Bayerische Schweinepfeffer

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een braadpan en bak daarin op een middelhoog vuur de uiringen en de spekblokjes Doe het vlees in de pan en bak het al roerend enkele minuten Roer nu de bloem door het vlees- uimengsel en voeg langzaam, steeds roerend, de bouillon en de wijn met de kruiden toe Leg de stukken kool en tomaat op het vlees Strooi er een beetje zout en royaal versgemalen peper op Laat alles ongeveer 45 minuten zachtjes stoven Voeg eventueel tussentijds nog wat extra bouillon of water toe

Bayerische Schweinepfeffer is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bayerische Schweinepfeffer
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
SCHWEINEPFEFFER
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Bayerische Schweinepfeffer
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bayerische Huttenbrot
20-30 min -
Bekijk recept