Honinggeroosterde Varkensribbetjes

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De dag vooraf: Vermeng de honing met de sherry, de wijnazijn, het paprikapoeder, peper en zout. Pel de ui en het teentje knoflook, snipper ze fijn en voeg de snippers bij de marinade. Was de gemberknol en rasp hem over de marinade. Laat de varkensribben minstens 24 uur marineren. De dag zelf: Haal de ribbetjes uit de marinade en bak ze op de barbecue gaar. Draai ze regelmatig om en bestrijk ze nu en dan met wat marinade. De ribbetjes zijn klaar als de uiteinden van de beentjes in 2 cm uit het vlees steken. Serveer de ribbetjes met stokbrood en rauwkost en drink er een landwijn bij.

Honinggeroosterde Varkensribbetjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensribbetjes met druiven en gebakken groente
30 min-
Bekijk recept
Spare ribs uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Feijoada
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
In de oven gebakken ribbetjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept

HONINGGEROOSTERDE SPARERIBS.
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Honinggeroosterde spareribs
0 min
Bekijk recept
Honinggeroosterde spareribs
0 min
Bekijk recept