2 eetlepel(s) ah zilveruitjes zoetzuur 1/2 bakje krabsalade(250 gr) 2 zoetzure augurken 6 sneetjes bruin casinobrood 1 eetlepel(s) boter 1 zakje veldsla 1 bakje roze garnalen 4 sateprikkers zilveruitjes fijnsnijden en mengen met de krabsalade. augurken in reepjes snijden. korsten van brood snijden en besmeren met boter. 2 sneetjes brood beleggen met helft van veldsla. garnalen over sla verdelen. garnalen bedekken met sneetje brood. krabsalade over brood verdelen en augurkreepjes op krabsalade leggen. afdekken met brood. brood twee keer diagonaal halveren. sateprikkers halveren en door brood steken. rest van veldsla over 4 borden verdelen en sandwiches erop leggen. Serveertips: ronde fruitige soms wat kruidige witte wijn: ariston bay. chenin/chardonnay Dit recept is opgegeven door: bellie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2