Asperges met ei-salade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Begin met het schillen en garen van de asperges volgens het basisrecept Terwijl de asperges staan te garen kan de vinaigrettesaus gemaakt worden Doe de slaolie in een beslagkom en roer er het zout en wat versgemalen peper door Klop er daarna de mosterd en de azijn door Kook de eieren hard (10 minuten), koel ze af en pel ze Snijd de eieren in schijfjes Spoel de beide slasoorten schoon onder de kraan, zoek de mooiste blaadjes uit, slinger ze droog in een slamandje of een slacentrifuge en leg op elk bord een bedje van sla Haal de asperges uit het kooknat en laat ze even uitlekken Leg op de slablaadjes eerst de schijfjes ei, leg er wat aspergepunten op en lepel er wat vinaigrettesaus op Spoel de bieslook schoon en dep de sprietjes droog met een schone theedoek of wat keukenpapier Decoreer met wat sprietjes bieslook

Asperges met ei-salade is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept