Asperges met vinaigrettesaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Begin met de asperges Schil en gaar ze volgens de aanwijzingen in het basisrecept De vinaigrettesaus kan mooi gemaakt worden terwijl de asperges staan te garen Was de groene kruiden zorgvuldig, droog ze met een schone theedoek of wat keukenpapier en hak ze fijn Hak de ui ragfijn Roer olie en azijn door elkaar en roer er de groene kruiden en de ui en de kappertjes door Breng de vinaigrettesaus op smaak met versgemalen peper en zout Haal de gare asperges uit het kooknat, laat ze even uitlekken en leg ze op een schone theedoek of wat lagen keukenpapier om af te koelen Verdeel de afgekoelde asperges over de borden en schep er enkele lepeltjes vinaigrettesaus over Serveer de rest van de saus in een glazen kommetje

Asperges met vinaigrettesaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Vinaigrettesaus
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vinaigrettesaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Magere vinaigrettesaus
Bekijk recept
Magere vinaigrettesaus
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept