Paddestoelen in een korst

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de paddestoelen in reepjes en verdeel ze over vuurvaste schoteltjes Maak de saus fruit look en sjalot in de boter, voeg tijm en paprika toe en giet de cognac erbij Flambeer Giet room in de pan en laat een paar minuten zachtjes koken Breng op smaak met de azijn, honing en peper Giet over de paddestoelen Dek de kommen af met bladerdeeg dat u met ei aan de bovenkant vastplakt Bestrijk het deegdeksel met losgeklopt ei Zet 20 minuten in een voorverwarmde oven Serveer met noedels en peultjes

Paddestoelen in een korst is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept