Zalmtaart van de bakplaat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden 1.5 blikje deeg uitrollen tot een lap, iets groter dan de bakplaat Op bakplaat leggen en randen naar binnen vouwen Rest van deeg uitrollen Visjes uitsnijden en met eierdooier op opstaande deegrand plakken Venkel 8 minuten koken, koudspoelen en laten uitlekken creme fraiche, eieren, zout, peper en bieslook gladroeren Zalm erdoor scheppen Venkel op deeg scheppen Zalmmengsel erover schenken Ansjovisfilets in de lengte halveren en op zalmmengsel leggen Taart in oven in 25 minuten goudbruin bakken

Zalmtaart van de bakplaat is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmtaart
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige zalmtaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met bieslookroomkaas in bladerdeeg
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige zalmtaart
35 min of meer -
Bekijk recept