Tex-Mexsalade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de inhoud van een blik of pot rode kidneybeans uitlekken, spoel de bonen af en pureer ze met een staafmixer of in een foodprocessor Hak een halve rode en groene paprika, een sjalotje en de knoflook fijn en meng die erdoor Breng de pasta op smaak met de tacokruidenmix Schil en halveer de avocado en pureer hem met een gepeld sjalotje, het citroensap, wat zout, peper, een snuf cayennepeper en 1 eetlepel zure room Snijd de ijsbergsla in smalle slieren en schep die in een schaal Spoel de bonen uit het tweede blik schoon en vermeng ze met de (wat grover gesneden) rest van de paprika's, de bleekselderijboogjes (eventueel samen kort geblancheerd en koud gespoeld) en de mais Verdeel dit over de sla en schep de bonenpuree daarop (houd de rand van bonen vrij) Steek tacochips in de puree Serveer met de avocadopuree, losgeroerde zure room, nog meer tacochips en grofgeraspte Leerdammer kaas

Tex-Mexsalade is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Tex-Mexsalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept
Tex Mex vegetarische quorn wrap
10 min
Bekijk recept
Mexicaanse schotel met prei en bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilets tex-mex en Florida salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept