Kaasfondue

4
15 min-
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een scheutje olie in een pan. Pel en snijd de knoflook fijn en fruit de knoflook in de olie. Blus de knoflook af met de wijn, (bewaar een scheutje), en breng aan de kook. Roer de maïzena aan met de resterende wijn en roer door de kokende wijn. Rasp de kaas en voeg in kleine delen toe. Let hierbij op dat de kaas niet kookt. Roer alles goed door en breng op smaak met mosterd, kirsch en zwarte peper. Serveer met brood en groente. Bekijk hier alle tips van Andy.

Kaasfondue is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept