Tagliatellenestjes met scampi's

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de scampi’s. Snij ze op de rugkant van kop tot staart open, verwijder het zwarte darmkanaaltje.
  • 2 Spoel de paprika’s, snij ze in blokjes. Pel en hak de knoflook.
  • 3 Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Laat ze uitlekken in een vergiet.
  • 4 Roerbak de paprikablokjes 2 minuten in 2 el hete olie. Doe er de knoflook en de scampi’s bij. Laat 1 minuut bakken. Kruid met zeezout en peper uit de molen. Zet even aan de kant.
  • 5 Bak in dezelfde pan de gekookte pasta 3 minuten in 2 el olijfolie.
  • 6 Verdeel over de borden. Schep er de scampi’s en de groenten bij. Serveer meteen.

Tagliatellenestjes met scampi's is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Mosselen met pastis, pasta en aioli
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatellenestjes met Italiaanse ham
0 min
Bekijk recept
Tagliatellenestjes met Itailaanse ham
0 min
Bekijk recept