Grand chocoladedessert

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm voor de bonbons de abrikozen circa 20 minuten in de witte port en laat ze uitlekken en afkoelen. Smelt de pure chocolade au bain-marie en roer goed door. Vermeng de cacao- met de kaneelpoeder op een bord. Steek steeds een abrikoos aan een vork, doop deze in de gesmolten chocolade en rol hem door de cacaopoeder. Laat op vetvrij papier opstijven in de koelkast. Smelt de witte chocolade au bain-marie en roer goed door. Giet dit uit over de muffins of cake en laat hard worden. Snijd de cake of muffins daarna in gelijke puntjes of stukjes. Schep de chocolademousse in kleine borrelglaasjes en bestuif ze met wat cacaopoeder. Neem grote borden en leg op elk bord een paar kleine stukjes cake, 2 bonbons, een glaasje met chocolademousse en een bolletje ijs. Serveer direct.

Grand chocoladedessert is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kastanje-chocoladedessert
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladedessert
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chocopotje met sinaasappel en nootjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocopotje met sinaasappel en nootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Semifreddo van yoghurt en limoen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Knapperig flensje met slagroomijs en gemarineerde aardbeien
27 min Nagerecht
Bekijk recept
Lasagne met gegrilde groenten
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept