Marsprutje met banaan en slagroom

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dit toetje kun je maar beter niet maken als je aan het lijnen bent.
  • 2 Gewoon ontzettend slecht. En juist daarom zo onweerstaanbaar lekker.
  • 3 Voor vier personen smelt je drie Marsrepen (eerst even in kleine stukjes snijden) met vier eetlepels room in een klein pannetje op een zacht pitje.
  • 4 Blijven roeren tijdens het smelten. Daarna mag het een beetje afkoelen.
  • 5 Ondertussen of voor die tijd heb je 300 ml slagroom geklopt maar niet echt al te stijf. Daar roer je 3 kleine bananen in stukjes doorheen.
  • 6 Eerst wat slagroom met banaan in een glas en dan wat Marsprutje erop.
  • 7 Weer wat slagroombanaan en dan weer wat Marsprutje en als laatste wat slagroombanaan en versieren met chocoladevlokken.
  • 8 Fijn als je maar met z'n tweetjes bent want .....dan heb je er ieder twee.
  • 9 Variatie: Gaat ook heel goed met Marsijsjes. Banaan vervangen door verse aardbeien of (amarene) kersen uit een pot.

Marsprutje met banaan en slagroom is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetruffeltaart
45 min
Bekijk recept
Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept