Specialiteit van cuantro

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Biscuit:
  • 2 Klop het eiwit op met suiker. Smelt de boter met de zeste. Spatel de broyage er onder en voeg de boter toe. Bak een tiental minuten op 170 graden.
  • 3 Krokantje:
  • 4 Maak een mooi deegje van de boter, suiker, nootjes, bloem en amandelen. Leg het op bakpapier en bak op 170°c gedurende tien minuten.
  • 5 Gelei:
  • 6 Verwarm de puree verwarmen tot 40 graden en voeg de cointreau. Voeg suiker en zetmeel toe. Laat even opkoken en voeg de geweekte gelatine toe. Giet uit op een silpad en zet in de diepvries.
  • 7 Chocolademousse:
  • 8 Verwarm de room op en giet de chocolade erbij. Roer goed. Voeg de geweekte gelatine toe en tenslotte ook de opgeklopte room.
  • 9 Botercrème:1
  • 0 Klop de hele eieren en de dooiers los tot witte crème. Kook de suiker en het water tot 121°C. Giet de suikersiroop op de eieren en klop koud. Voeg de zachte boter toe en klop tot gladde boterroom.1
  • 1 Bouw de taart als volgt op: 1
  • 2 laag sinaasappelbuiscuit1
  • 3 laag krokant bodem1
  • 4 laagje chocolademousse (dun)1
  • 5 laag tropical gelei1
  • 6 Vul op met chocolademousse1
  • 7 En zet in de diepvries1
  • 8 Werk af met spiegelei

Specialiteit van cuantro is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Stoofpot van kip en bospaddenstoelen
Bekijk recept
Sarde In Saor (sardines In Zuur) Venetiaanse Specialiteit
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beierse Specialiteit
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
kaiserschmarrn
0 min
Bekijk recept