327 recepten met bramen
1/2 el balsamicoazijn 4 el fijne suiker 300 g bosvruchten (bramen, frambozen enz.) 25 g kleine aardbeien Maak al het fruit schoon. Roer de azijn en de suiker in een schaal door elkaar en schep de aardbeien en de bosvruchten erdoor. Verdeel de vruchte... bekijk recept »
200 ml slagroom (Melkan)1 zakje vanillesuiker200 ml Bulgaarse yoghurt of Griekse yoghurt4 verkruimelde bitterkoekjes400 g gemengd fruit (aardbeien, frambozen, aalbessen, bramen, blauwe bessen)1 eetl. poedersuiker1. Klop de slagroom met de vanillesuik... bekijk recept »
Niet van toepassing1. 1Amuse van Hollandse garnaaltjes met avocado mousse2. 2 Amuse van komkommer en gerookte forelfiletmousse.3. 3 Venkelsoepje met pastis en gamba4. 4 Mediterrane Kabeljauwschotel uit de oven met tomaten en feta.5. 5 Appelmeisje met... bekijk recept »
550 g (rode)bessengelei 170 ml sinaasappelsap 625 ml slagroom 250 g mascarpone 30 g poedersuiker 1 theelepel vanille-extract 0.25 theelepel kaneel 250 g lange vingers 375 ml marsala 200 g frambozen 200 g rode bessen 200 g, grote, in vieren aardb... bekijk recept »
1 pakje loempiavellen uit de vriezerpoedersuiker300 gram bramenbosbessenlychees1 bosje munt3/4liter sorbetijs(citroenmango of bosbessen. Laat de loempiavellen ontdooien. Haal ze met 5 of 6 tegelijk van elkaar en knip er met een schaar bladervormen of... bekijk recept »
1 bruine boterham4 dikke plakjes salami (van een salamiworst)1 dikke plak jonge kaas1 rode paprika1 rondjes-uitsteker4 prikkers4 cupcake-vormpjes6 bramen6 plakjes komkommer3 snoeptomaatjes3 ronde wortels1 halve gele paprikaservetjes 1. Druk met de ui... bekijk recept »
45 g havervlokken1 el pindakaas120 ml amandelmelk2 el yoghurt (soja)1 el chiazaad1 el ahornsiroopbanaan (een halve)50 g bessen (bosbessen, frambozen, bramen...)1. Doe de havervlokken, melk, yoghurt, chiazaadjes en ahornsiroop in een potje en meng goe... bekijk recept »
250 g bloem50 g suiker1 kl citroenschil (geraspt)snuifje zout125 g boter (in vlokjes)1 eiboter (voor de vorm)bloem (voor de vorm)500 g bramen250 g plattekaas50 g poedersuiker2 el vanillesuiker2 eierdopjes amandelpoeder3 el bakpoeder2 el gesmolten bot... bekijk recept »
1.5 kg hertenvlees (ragout)250 g spekblokjes1 knolselder800 g rode bieten250 g zilveruien (verse, schoongemaakt)500 g gemengde bospaddenstoelenboter350 g bessencompote (veenbessen of bramen)0.5 fles rode wijn800 ml wildfondolijfoliehandvol bladpeters... bekijk recept »
1 kilogram diepvriesbosvruchten (frambozen, bessen, bramen, aardbeien)2 eetlepels balsamicoazijn1 eetlepel verse rozemarijn- naaldjes, fijngehakt1 kilogram geleisuikerevt. rode portjampotten1. Doe de bosvruchten in een pan met een dikke bodem. Meng d... bekijk recept »