1000 recepten met citroen
300 g zelfrijzende bloem 120 g kristalsuiker 120 g boter 1 citroen 100 ml halfvolle melk 1 ei 1 flesje vanille-essence 1 muffinbakblik papieren muffinvormpjes1. Smelt de boter op een laag vuurtje.2. Voeg de melk en de vanille-essence bij de gesm... bekijk recept »
1.5 el Solo 2.5 el kristalsuiker 2 el zelfrijzende bloem 1 ei 1 el melk 1 el citroensap 3 el amandelpoeder 1 tl maanzaad1. Doe de Solo in een grote koffiemok en smelt hem gedurende een halve minuut in de magnetron op 750 W. Voeg de suiker toe e... bekijk recept »
225 g Solo Patisserie 200 g fijne kristalsuiker 4 grote eieren 1 tl vanille-extract Zeste en sap van 1 citroen 225 g zelfrijzende bloem 100 g bosbessen (vers of diepgevroren) 100 g gesmolten witte chocolade class="list--recipeimages">1. Vet een... bekijk recept »
60 g Becel Bakken & Braden 45 g suiker 100 g tarwebloem 1 tl 1 bakpoeder 1 ei 35 g hüttenkäse 2 tl 2 citroenrasp 1 el 1 citroensap 75 g blauwe bessen extra nodig muffinvorm met 12 kleine holletjes bekleed met kleine stukjes bakpapier of met kleine ... bekijk recept »
2 stuk banaan 2 stuk citroen 2 stuk kiwi 20 cl halfvolle melk 4 eetlepel honing 200 gr tofu 1. Was de citroenen en maak een paar schillen ter versiering. Nadien pers je de citroenen.2. Pel de bananen snij de bananen in schijfjes. Schil nu ook de k... bekijk recept »
1 l water 1 bouillonblokje 1 citroen 1 kg courgetten 1 pakje dille 4 el olijfolie 1. Snij de courgetten in blokjes (ongeschild) kook ze in water met bouillonblokje. Mix het geheel.Rasp de schil van een halve citroen en pers de citroen. Voeg 2 eetl... bekijk recept »
3 lente uien 200 g peulerwten 1 gele paprika 1 koffielepe gember 2 c. à s. sesamolie 2 Knorr Bouillonketeltjes Vlees 3 soeplepels sojasaus enkele druppels citroensap 30 korianderblaadjes 1. Snij de lente-uien, de peulerwten, de paprika en d... bekijk recept »
2 liter kipbouillon 150 gram vermicelli 3 eieren 2 citroenen, het sap ervan zout & zwarte peper1. Breng de kippenbouillon aan de kook.2. Doe de vermicelli erbij en laat 15 min. doorkoken.3. Klop intussen de eieren schuimig.4. Voeg langzaam onder vo... bekijk recept »
1 parelhoen 1 l water 5 teentjes look 1 citroen 1 laurier blad 1 klein glaasje Banjul wijn 1 dikke plak gerookte ham 2 eetlepels Solo Light vloeibaar zout en peper enkele paddenstoelen 1 wortel 1 prei 1 venkel 1. Verdeel de parelhoen in st... bekijk recept »
1.5 kg ontbeende lamsbout 1 dl rode wijn 6 el Bertolli extra vergine zout en peper 4 teentjes look (gepeld, grof gehakt) 2 el tijm 2 el rozemarijn 5 el citroensap 5 el Solo vloeibaar 2 el oregano 1 kg aardappellen 1. Verwijder het vet van de ... bekijk recept »