1000 recepten met citroen
250 g linguine olijfolie 1 ui 1 teentje look 1 courgette sap en zeste van ½ citroen 10 kerstomaatjes parmezaan peper zout1. Kook de linguine beetgaar in gezouten water. Ontvel en ontpit de tomaat. Hak het tomatenvlees grof. Snipper de ui ... bekijk recept »
250 gr pasta 2 grote uien (fijn gesneden) 150 ml groentenbouillon 1 sl solo light 200 gr grijze garnalen 1 tl baselicum zout en peper 4 el light room 4 kl citroen1. Kook de pasta beetgaar.2. Laat de boter smelten en laat de ui fruiten, blus met de gr... bekijk recept »
250 g macaroni 1 ui 1 teentje knoflook 1 rode paprika 2 stengels prei sap van 1 citroen 275 g maïskorrels, uitgelekt gewicht 100 g gemalen kaas 75 g solo 75 g bloem 7,5 dl melk 1 kl dragon paneermeel peper zout1. Verwarm de oven voor o... bekijk recept »
400 gr pasta (spaghetti, linguine of tagliatelle) 12 el olijfolie extra vergine 2 tenen knoflook 0,5 rode chilipeper 1 handje basilicum 1 vleestomaat 2 biologische citroenen 40 gr Parmigiano Reggiano 20 gr boter1. Hak de knoflook en de halve c... bekijk recept »
500 gr kipfilet 2 el olie zout en peper 2 kleine of 1 grote courgette 35 gr boter/margarine 35 gr bloem 300 ml melk 300 ml groentebouillon 1 ei 5 steeltjes basilicum 1 biologische citroen suiker 9 lasagne bladen 75 gr pecorino kaas vet om in ... bekijk recept »
400 gram tagliatelle 2 el olijfolie 1 citroen, geperst 400 gram gerookte zalmsnippers (of plakken zalm, zelf snijden) 1 zakje bosui, in ringetjes 150 gram zwarte olijven in ringetjes 1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking g... bekijk recept »
200 gram penne rigate 1 kleine komkommer 2 citroenen 30 gram peterselie 2 zongedroogde tomaten op olie 150 gram stevige visfilet (bv. pangasius) 2 el Bertolli Classico olijfolie 100 gram gepelde rauwe garnalen (vers of diepvries) 1 zak Bertoll... bekijk recept »
500 GR VERSE OF 300 GR GEDROOGDE LINGUINE 4 EL OLIJFOLIE SAP EN GERASPTE SCHIL VAN 1 CITROEN 5 EL VERSGERASPTE PARMEZAAN HANDVOL VERS BASILICUM 200 GR FETA VERKRUIMELD 2 EL GEROOSTERDE PIJNBOOMPITTEN 1. Kook de verse paste 2 minuten in een grote ... bekijk recept »
gehakt citroenzeste mosterd geraspte parmezaan bieslook ei peper en zout paneermeel sjalotten look tomaten oregano tagliatelle1. verwarm de oven voor op 180°C. Meng het gehakt, citroenzeste, mosterd, geraspte parmezaan, bieslook en ei. kruid m... bekijk recept »
2 CITROENEN 40 GR BOTER 2 EL fijngehakte bladpeterselie 150 gr mascarpone peper en zout 250 gr verse tagliatelle1. Bereiding 2. 1.Was de citroenen en dep ze droog. Schil ze flinterdun en snij de schil verder in fijne reepjes. Leg de schilletjes ... bekijk recept »