952 recepten met druiven
voor 4 personen: 4 ongepaneerde kalkoenschnitzels of 500 gram kalkoenfilet wat versgemalen peper en wat zout 200 gram champignons 50 gram boter 1 1/2 dl witte wijn 2 dl schenkbare crème 1/2 eetlepel Dijonmosterd fraîche of kookroom 150 gram witte dru... bekijk recept »
8 kwartels - 8 dunne sneetjes mager spek - 2 glaasjes cognac - 300 g witte druiven zonder pit - 2 eetlepels arachideolie - 25 g boter - peper en zoutvoor 4 personen, klaar in 40 minuten Pel de druiven. Prak een derde ervan fijn. Omwikkel elke kwa... bekijk recept »
Voor 2 personen 4 kwartels 100gr boter versgemalen peper en zout 3cl curaçao 10cl btuine fond 250gr ontpitte druiven of een bokaaltje ingelegde druivenkwartels kuisen en droogdeppen de panklare kwartels kruiden met peper en zout en gaar bakken in de... bekijk recept »
Voor 2 personen: 1 mooie tros druiven 250 gr prinsessenbonen 2 kwartels 1 soeplepel olijfolie 5 cl witte wijn 1 citroen een paar takjes platte peterselieWas de druiven, haal ze van de takjes en dep ze droog. Als u veel tijd hebt, kunt u de druifjes o... bekijk recept »
Voor 6 personen: 12 kwartels 1 zakje rozijnen Peper & zout (pezo) Voor de truffelsaus: 100 gr boter Peper & zout (pezo) 6 appels Scheutje sojaolie Nouilly prat 1 soeplepel karamel 1 grote tros druiven boter 3 dl room 100 gr truffeltapenadeMaa... bekijk recept »
Voor 4 personen 1 kg lamsschouder in stukken 4 wortels 2 rapen 2 stuks wit van prei 1 soeplepel olijfolie 1 kruidenbuiltje 25 cl witte wijn 1 glas madera 1 klein glaasje cognac 4 harde peren 2 trosjes rode druiven Zout, peperVerwijder het vet van het... bekijk recept »
1krop eikenbladsla300 gr oesterzwammen en champignons3 sjalotjes2 el olijfolie200 gr geitenkaas200 gr blauwe en witte druiven12 zwarte olijven2 el gehakte peterselie of bieslook[color=blue:327ab8e014]**Dressing[/color:327ab8e014]5 el olijfolie2 el ci... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 parelhoen 1 teentje look 1 takje tijm 1 soeplepel olijfolie 1 sinaasappel 2 mooie trossen druiven 2 glazen witte wijn 10 gr boter Zout, peperWarm de oven voor op 180°C (th 6). Zout de binnenkant van de parelhoen en voeg de look, ti... bekijk recept »
acht plakken roombotercake200 gram witte druiventwee perzikentwee eetlepels bloemenhoningeen flesje Barbar van 30 cl1 dl slagroomeen eetlepel vanillesuiker- De schil en pitjes verwijderen van de witte druiven en halveren. De perziken schillen, pitten... bekijk recept »
1,5 kg rosbief samengebonden tot een gebraad maar zonder vetspek1 teenje knoflook150 g druiven van Corinthe2 glazen Medoc1 potje gelei van Medoc-wijnbieslookboterzout, steakpeper- Laat de druiven gedurende verschillende uren weken in de Medoc-wijn. -... bekijk recept »