952 recepten met druiven
Muskaatsorbet met Moscato d&primeAsti. Bereidingswijze 1 blikje druiven zonder pit in mengbeker pureren. 1 dl wit druivesap erdoor roeren. In lage diepvriesdoos scheppen. Na 1 uur ijs doorroeren. In 3 uur laten bevriezen. Bolletjes ijs over glazen ve... bekijk recept »
1 kleine krop eikenbladsla 200gr kastanjechampions 2 sjalotjes 2 eetl.notenolie of olijfolie 100gr witte druiven 2 eetl gehakte peterselie 100gr blauwe druiven 150 gr geitenkaas of veta of roomkaas 50gr walnoten 10 zwarte olijven/ dressing 4eetl olij... bekijk recept »
1 kleine krop eikenbladsla 200gr kastanjechampions 2sjalotjes 2eetl.noten of olijfolie 100gr witte druiven 2eetl gehakte peterselie 100gr blauwe druiven 150gr geitenkaas of feta of roomkaas 50gr walnoten 10 zwarte olijven dressing 4eetl,olijfolie 2ee... bekijk recept »
4 zeetongen1 l visfond250 g groene druiven (muskaatdruiven)250 g champignons1 dl room1 eidooier1 citroen (sap)5 el cognac20 g bakboterpeperzout1. Pel en ontpit de druiven, laat trekken in de cognac. 2. Rol de visfilets op met de velzijde naar binnen,... bekijk recept »
30 gram boter 1 stokje kaneel 2 kruidnagels 15 cl sinaasappelsap 1 stuk sinaasappel 600 gram witte druiven 30 gram suiker 1 zakje vanillesuiker1. Pel de druiven.2. Schil zorgvuldig de sinaasappel, verwijder het vel van de kwartjes en vang het sa... bekijk recept »
1 l Witte druivensap 1 l Appel-kersensap 300 ml Gin Appel Druiven 1. Appel in blokjes snijden , druiven in vier verdelen.2. Appel en druiven mengen met de sappen en gin. Koelen3. Over de glazen verdelen bekijk recept »
8 kwartels 10 cl kalfsbouillon 40 druiven 50 g Solo zout 10 g Solo 1 glas Pineau de Charentes peper Bertolli Extra Vergine1. Wrijf de kwartels in met zout en peper en stop in elke buik een druif.2. Pel de resterende druiven en ontpit ze. 3. Verw... bekijk recept »
[color=blue:587f42e724]**Voor het ijs:[/color:587f42e724] 0,5 liter vanilleroomijs2 eetlepels honing[color=blue:587f42e724]**Voor de compote:[/color:587f42e724] 250 gr.blauwe druiven250 gr,witte druiven1/2 liter druivensap2 eetlepels honing2 theelepe... bekijk recept »
500 gram muskaatdruiven 3 deciliter muskaatwijn 30 gram boter of margarine 4 Kalfsbiefstukken 3 deciliter kalfsfond (pot) zout en pepervan de druiven de velletjes en pitjes verwijderen. Sap opvangen. Wijn bij het sap schenken, druiven erin leggen. In... bekijk recept »
Voor 4 personen: 500 gram muskaatdruiven 3 deciliter muskaatwijn 30 gram boter of margarine 4 Kalfsbiefstukken 3 deciliter kalfsfond (pot) zout en pepervan de druiven de velletjes en pitjes verwijderen. Doe dit direct even voor de witlofsalade. Sap o... bekijk recept »