952 recepten met druiven
175 gr gemengde groene salade 2 appels 3 el fijngehakte walnoten handjevol rozijnen handvol druiven 75 gr geitenkaas Dressing 2 el olijfolie 4,5 tl balsamico azijn 1 el honing 1,5 tl sap van een citroen 1 teen knoflook (geperst) Snijd de appels in st... bekijk recept »
1 tros witte druiven, 4 soeplepels witte wijn, 2 dl witte wijn, 4 blaadjes basilicum, 4 bolletjes sorbet, 2 eierdooiers, 2 soeplepels suiker. Bereidingswijze Meng de 4 soeplepels witte wijn met de gehakte basilicum en zet dit soepje in de koelkast. S... bekijk recept »
1 krop Romaanse sla 1 krop krulandijvie 200 gr geitenkaas Voor de dressing: 3 eetlepels (olijf)olie 1 eetlepel rode wijnazijn peperzout 1 theelepel honing 1 theelepel mosterd Voor de garnering: 25 gr zonnebloempitten 12 witte of blauwe druiven Bere... bekijk recept »
150 gr. oesterzwammen150 gr. grotchampignons3 sjalotjes2 eetl. olijfolie200 gr. geitenkaas100 gr. blauwe druiven100 gr. witte druiven12 zwarte olijven2 eetl. fijngeknipte bieslook5 eetl. olijfolie2 eetl. citroensap1 eetl. honingzout en peper Meng 5 e... bekijk recept »
2 groene appels 4 stengels bleekselderij 50 g witte druiven 50 g gepelde walnoten 0.5 citroen 4 eetlepels Calvé mayonaise met eieren 1. Was de appels, verwijder de klokhuizen en snijd ze in dunne partjes. Was de bleekselderij en snijd hem in... bekijk recept »
1 stuk Jonagold appel 4 eetlepel walnoten 2 stengels selder 16 stuks groene druiven zonder pit 2 eetlepel lichte rozijnen 1 stuk kropsalade 4 takjes peterselie 1. 1.Was de appel en snij in kleine blokjes. Hak de noten fijn. Schraap de draden van... bekijk recept »
1 rol kruimeldeeg 50 gr ardeense boter (zachte) 30 gr bruine suiker 20 gr griessuiker 1 el bloem 50 gr amandelpoeder 1 ei 3 el Muskat de Rivesaltes 100 gr witte druiven 100 gr blauwe druiven 1. Bekleed 4 individuele taartvormpjes met kruimeldeeg.... bekijk recept »
bananen zoveel als nodig aardbeien witte druiven blauwe druiven blauwe bessen 1. Snijd het ‘steeltje’ van de bananen netjes bij en vervolgens met een mesje in, dit wordt de bek van de dolfijn.2. Snijd van de andere kant een stuk af, zodat de ban... bekijk recept »
Voor 4 personen: 400 gram witten druiven 6 eierdooiers 20 gram fijne suiker 1 koffielepel kaneelpoeder 0,25 dl muskaatwijnWas de druiven, dep ze droog en haal de pitten eruit. Doe de eierdooiers, de suiker en de kaneel in een braadpan en meng alles g... bekijk recept »
Voor vier personen: 4 roze pompelmoezen 4 el poedersuiker 4 el Kirsch 4 trosjes witte en of blauwe druivenSnij de pompelmoezen in twee. Haal de velletjes en de pitten weg. Doe de pulp in een mengkom met suiker de kirsch. Mix gedurende 30 seconden. Gi... bekijk recept »